A halat felkockázzuk, a hagymát felkarikázzuk, és szétszedjük gyűrűire. Ezután sóval, borssal és a pirospaprika felével beszórjuk a halat és a hagymát. A
Az elnegyedelt hagymákat a zsíron megpirítjuk, majd puhára pároljuk. Ekkor adjuk hozzá a felszeletelt káposztát, a babérlevelet, a borókabogyót és egy pohár
Egy lábosba 7,5 deci vizet töltünk, beletesszük a borókabogyót, a babérlevelet, a mustármagot, a felszeletelt hagymát, a petrezselyemzöldet és az ecetet. Sózz
A halat serpenyőbe tesszük, sózzuk, megszórjuk a kakukkfűvel, majd felöntjük a borral és az olívaolajjal. Így lefedve 5 percet pároljuk, majd kiszedjük szálk
A halak oldalát vagdaljuk be, majd kissé sózzuk is be őket. A vajat keverjük el a mandulaforgáccsal és némi sóval, majd ezzel kenjük be a halak belsejét. A pis
A hal fejéből, gerincéből és uszonyaiból alaplevet főzünk. A halhúst felkockázzuk, megsózzuk, majd hűtőbe tesszük.
A zöldségeket felszeleteljük, majd a
A tejbe áztatott zsemléket, aprított hagymát, mandulát, tojásokat, citromlevet, fűszereket darált pontyfilét összekeverjük, majd zsiradékkal bélelt tepsiben
A sütőt 220 fokra előmelegítjük. A kukoricát, a paradicsomot, a paprikát, a hagymát nagy tálba tesszük, olívaolajjal és ecettel összekeverjük, fűszerezzük
Ugrás a lap tetejére >>