Melegítsük elő a sütőt 200 fokra. Olajozzunk be 4 db 30x40 cm-es sütőpapírt. A hal vastagabb részeit metsszük be. Tegyük a halat a sütőpapír közepére. Kev
Szardíniákat daraboljuk fel. Édesköményt tisztítsuk meg, vágjuk vékony szeletekre. Serpenyőben forrósítsunk olívaolajat, tegyük bele a chilit és a fokhagym
A megtisztított halfilét, a meghámozott burgonyát és a tojásokat megfőzzük és felszeleteljük. A vékony csíkokra vágott uborkát és almát is hozzáadjuk. A
A halat vágjuk apró darabokra, szálkázzuk ki. 2 kemény tojást vágjunk fel. A salátát mossuk meg, vágjuk össze, sózzuk meg, és locsoljuk meg citromlével. A h
Megmossuk a halat, lehúzzuk a bőrét és kiszálkázzuk. Sós vizet teszünk fel főzni, amihez a fél citrom levét hozzáöntjük. Ebben a lében pár percig főzzük
Elkészítési idő: kb 35 perc
Energiatartalom: 414 kcal/1733 kj adagonként
A mogyoróhagymát pucolás után kockázzuk fel. A paradicsomot mossuk meg, majd távolí
A makadámdióvajhoz a diót, a vajat, a petrezselymet villával összekeverjük, sózzuk, borsozzuk. Amíg a deszka ázik, a grillen parazsat készítünk, úgy, hogy cs
A halat megtisztítjuk, lebőrözzük, felszeleteljük, barázdákat vágunk bele és jól besózzuk. Lisztes, borsos, pirospaprikás keverékbe hempergetjük és forró
Ugrás a lap tetejére >>