A lazacokat, az újhagymát, a koriandert és a mentát turmixgépbe tesszük, és szójaszósszal ízesítve finomra aprítjuk, majd sózzuk és borsozzuk. A keveréket
A gombát vízbe áztatjuk, majd kalapjait felcsíkozzuk, az áztató vízből pedig egy kanálnyit egy tálba teszünk. Ebbe keverjük a keményítőt, a szójaszószt,
A halat megtisztítjuk, lebőrözzük, kiszálkázzuk és mélyen beirdaljuk. Alaposan besózzuk és megforgatjuk a lisztben. Fritőzben, forró olajban 3-4 perc alatt ki
A sütőt 230 fokra melegítjük. A lazacfilét fűszerezzük, dupla muszlinrétegbe becsomagoljuk, és nagy, kivajazott tepsibe tesszük. Egy fazékban vizet forralunk,
A sütőt 230 fokra melegítjük. A lazacfilét fűszerezzük, dupla muszlinrétegbe becsomagoljuk, és nagy, kivajazott tepsibe tesszük. Egy fazékban vizet forralunk,
A hal felszeletelt húsát, az ikráját, tejét besózzuk, hűtőbe tesszük. A megmaradt csontokból, uszonyból, fejből halalaplevet készítünk, majd leszűrjük. B
A halfilét hagymás, paprikás, sós vízben puhára főzzük, majd a halat1 tálba rakjuk. Felkockázott paprikával, tojással, halikrával és a leszűrt lébe kevert
A süllőszeleteket sózott, citromlével ízesített vízben puhára főzzük, majd a levéből kiszedjük és szitán lecsurgatjuk. Leszárítjuk a spárgát is. A kem�
Ugrás a lap tetejére >>