A zselatint felforraljuk a húslevessel, majd kissé lehűtjük. A tenger gyümölcseit megpároljuk a vajon, hozzáadjuk a citromlevet és őzgerinc formába tesszük, v
Melegítsük elő a sütőt 180 fokra. Kenjünk ki olajjal egy nagy tepsit. A filéket locsoljuk meg olajjal, majd tegyük a tepsibe. Tegyük a tetejére a paradicsomot,
A hagymát 3 perc alatt pároljuk meg az olajon. Adjuk hozzá a sügérfilét és 2 percig pároljuk. Fordítsuk meg és újból 2 percig puhítsuk. Egy edénybe tegyük
A rákokat megtisztítjuk, a bélcsatornát eltávolítjuk, és elkezdjük forralni a csilis, gyömbéres, citromfüves, halszószos halcsontlében. Ezután hozzáadjuk a
A sütőt 220 fokra előmelegítjük. A halfiléket egy kiolajozott tepsibe helyezzük, a kimcsit rákenjük, és 20-25 percig sütjük. Villával ellenőrizzük. A márt
Halászlé alapot készítünk a levágott pontyfejből, gerincből, hagymából és egy kevés sóból, majd egy óra múlva leszűrjük és a hal húsát lepasszírozzu
A pontyot megtisztítjuk, lebőrözzük, kiszálkázzuk és a maradékot félretesszük. A halhúst bevágjuk és felszeleteljük, pirospaprikával, csípős Piros Aranny
A sütőt melegítsük elő 180 fokra.
Öntsük egy sütőedénybe a bort, adjuk hozzá a kakukkfüvet, a babérlevelet, a koriandert és a koriandermagot. a citromot k
Ugrás a lap tetejére >>