» 5 vékony szelet szendvicskenyér » 60 dkg lazacfilé » 1,5 evők. citromlé » fél mk. koriander » 1 tojás » olaj » 1-1 kisk. mustár és só
A kenyérszéleket levágjuk, vízbe tesszük, majd kinyomjuk belőle a levet. A lazacot lebőrözzük, felvágjuk és ledaráljuk a kenyérrel, majd hozzáadjuk a citrom levet, a mustárt, a sót és a koriandert. A tojást is hozzáadagoljuk, majd kis gömböket képezünk belőle és forró olajon aranybarnára sütjük. Friss salátával tálaljuk.
info Az oldalon történő látogatása során cookie-kat (“sütiket”) használunk. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól, de nem tárolnak személyes információkat. Az oldal használatával elfogadja a cookie-k használatát.Elfogadom