A lazacokat hosszában elharmadoljuk, majd bekenjük ?ket az olívaolajjal, és a h?t?ben pihentetjük. A megmaradt olajban megpároljuk a felaprózott hagymát, majd hozzáadjuk
Elkészítési id?: kb fél óra
Energiatartalom: 640 kcal/2697 kj adagonként
A cukkinit mossuk meg, majd szeleteljük fel. A mogyoróhagymát pucolás után vágjuk félbe. A piro
A burgonyát egy nagy, lapos tepsibe karikázzuk, úgy, hogy csak egy réteg legyen benne, majd sóval ízesítjük. A halat lesz?rjük, a haldarabokat összetörjük, és a burgonyár
A meghámozott paradicsomot kimagozzuk, majd összetörjük, a lazacot felcsíkozzuk, a fokhagymát felaprózzuk. A forró olívaolajon megfuttatjuk a fokhagymát, majd hozzáadjuk
A zöldségeket apró darabokra vágjuk és egy tálba tesszük. A narancsokat pucoljuk meg, a hártyát is szedjük le, hogy csak a húsa maradjon. Némi narancslevet keverjünk el a
A palacsinta hozzávalói összekeverésével tésztát készítünk, majd 15 percig állni hagyjuk. Ebb?l 6 palacsintát sütünk. A paprikát feketére megégetjük, majd hideg vízbe tév
A spenótot mossuk meg, A burgonyát hámozzuk meg, és f?zzük 15 percig forrásban lév? sós vízben. Öntsük le a vizet, majd vágjuk vékony szeletekre. A lazacot vágjuk 4 darab
Elkészítési id?: kb 40 perc
Energiatartalom: 486 kcal/2039 kj adagonként
El?ször is a süt?t melegítsük el? 180 fokra, légkeverés esetén 160 fok is elegend?. A halat mos
Ugrás a lap tetejére >>