A hagymákat az olajon megpároljuk, majd hozzáadjuk a paprikát, és így 5 percig pirítjuk. Ekkor belekeverjük a koriandert, az alaplevet és a narancslevet, majd forrástól s
A halat megtisztítjuk, leb?rözzük, kiszálkázzuk és négy szeletre vágjuk. Bepácoljuk sóval, borssal, citromlével és egy kis ideig állni hagyjuk.
A rizst készre f?zzük és
A süt?t melegítsük el? 200 fokra. Béleljünk ki süt?papírral egy tepsit. Keverjük össze egy tálban a morzsát, a petrezselymet, a parmezánt, a citromhéjat, a sót és a borso
A fehérbort sóval, babérlevéllel együtt felforraljuk. Tepsibe öntjük, és a hal-szeleteket belehelyezzük abba. Alufóliával letakarjuk, és süt?ben 200 °C-on 15-20 percig pá
Egy lábosba vizet töltünk, sózzuk, borsozzuk, beletesszük a babérlevelet és a citromot, majd melegíteni kezdjük. Amint felforrt, beletesszük a feldarabolt lazacot, és pár
A süt?t 230 fokra el?melegítjük. A pergamenlapokat egymás mellé terítjük, és a közepükre egy lazacot teszünk. Rátesszük a szeletelt gombát, a paradicsomot, egy ev?kanál t
A mártást egy méretes zacskóba töltjük. A lazacot, a paradicsomot, a zöldborsót és a hagymát beletesszük, lezárjuk és jól összerázzuk. 30 percre h?t?be tesszük. A grille
A süt?t 230 fokra melegítjük. A lazacfilét f?szerezzük, dupla muszlinrétegbe becsomagoljuk, és nagy, kivajazott tepsibe tesszük. Egy fazékban vizet forralunk, azután a bo
Ugrás a lap tetejére >>