A süt?t 230 fokra melegítjük. A lazacfilét f?szerezzük, dupla muszlinrétegbe becsomagoljuk, és nagy, kivajazott tepsibe tesszük. Egy fazékban vizet forralunk, azután a bo
A tortillakat töltsük meg 3-3 ev?kanál krémsajttal, majd megszórjuk a lazaccal. Szórjunk rá ízlés szerinti ?rölt fekete borsot, majd szépen tekerjük fel. A végeket vágjuk
Elkészítési id?: kb 45 perc
Energiatartalom: 502 kcal/2108 kj adagonként
A halfiléket sózzuk és borsozzuk. A kaprot aprózzuk fel, majd keverjük össze a zsemlemorzsával
Elkészítési id?: kb negyed óra
Energiatartalom: 320 kcal/1344 kj adagonként
Valamennyi f?szert (só, bors, cukor, mustár, ecet) keverjük össze egy tálban. Keverés közb
A lazacot szeletekre vágjuk, besózzuk, ráfolyatjuk a lime levét, majd készre sütjük két szelet lime-mal. Eközben a tejszínt felforraljuk, beletesszük a limelevelet, a lim
A lazacot sózzuk, borsozzuk, és citromlevet csöpögtetünk rá. Tálba helyezzük, meglocsoljuk olajjal és 20 percig állni hagyjuk. Összekeverjük zsemlemorzsával az apróra vág
Elkészítési id?: kb 45 perc
Energiatartalom: 523 kcal/2196 kj adagonként
A halfiléket ízesítsük sóval és borssal. Az ?rölt mandulát és a zsemlemorzsát keverjük össze al
Elkészítési id?: kb 10 perc
Energiatartalom: 318 kcal/1333 kj adagonként
A tojássárgákat habarjuk fel, ehhez hozzáadhatjuk a mézet, a mustárt, a tejszínt, és az össze
Ugrás a lap tetejére >>