Elkészítési id?: kb 1 óra
Energiatartalom: 955 kcal/4015 kj adagonként
A lazapisztráng-filét osszuk el 4 adagra. A paradicsomokat vágjuk be a tetején, és forrázzuk le,
Készítsük el? a parazsat a grillsüt?ben. A kukoricát és a hagymát kenjük be olajjal, és zárt süt?ben grillezzük. A kukoricát 12-15 percig, a hagymát 8-10 percig. Sütés kö
A lazacfilét, a kenyérmorzsát, a hagymát, a mustárt, a tárkonyt, a kézzel összemorzsolt paprikát és a tojást összekeverjük, majd 8 pogácsát formálunk bel?lük. Ezután 30 p
Egy salátástálban összekeverjük a salátát a mustárral, a joghurttal és az olívaolajjal. Eközben a zöldbabot puhára f?zzük, a felkockázott lazacot megsütjük, és ezeket is
Teflonserpeny?ben, lefedve f?zzük 10 percig a lazacot vajjal. tengeri sóval, borral, kaporral, borssal, citrommal, és tárkonnyal.
Emeljük ki a halat a f?z?léb?l. Levet s
A lazacokat alaposan átmossuk, lecsöpögtetjük és megdaráljuk. Megtisztítjuk az újhagymát és apróra szeleteljük. A ledarált halhoz adjuk az olajat, a citrom levét és jól á
A süt? 175 fokra el?melegítjük. Minden tortillából 5 cm-es kört kiszúrunk( 7,5 cm-es pogácsaszaggatóval). A lapokat tölcsér formára tekerjük, és egy fogóval rögzítjük. Te
Melegítsük el? a süt?t 200 fokra. Olajozzunk be 4 db 30x40 cm-es süt?papírt. A hal vastagabb részeit metsszük be. Tegyük a halat a süt?papír közepére. Keverjük össze a ko
Ugrás a lap tetejére >>