Az apróra vágott füstölt lazacot, a kenyérmorzsát, a hagymát, a mustárt, a tárkonyt, a kézzel összemorzsolt paprikát és a tojást összekeverjük, majd 8 pog
A grillsütőn parazsat készítünk úgy, hogy csak az egyik oldalán melegítsen. A faforgácsot a szénre terítjük. A vajat, a tárkonyt, a citromlevet összekeverj
A halat felszeleteljük, és belegöngyöljük a szeletelt savanyú uborkát, hagymát, répát, és kötözőspárgával rögzítjük. Ezalatt a vizet, sót, cukrot, bor
A fél uborkát hosszában vágjuk félbe, magozzuk ki és vékonyra szeleteljük fel. A 3 mogyoróhagymát is vékony szeletekre vágjuk fel. A zabkenyérből 6 db vék
A lazacot vágjuk fel kb. 2 cm-es szeletekre, fektessük őket egy tálba, locsoljuk meg az olajjal és a citromlével, majd fedjük be hagymakarikákkal. Hagyjuk így á
A grillen forró tüzet gyújtunk. A zöldbabot roppanósra pároljuk. Vinaigrette-hez a vörösborecetet, a mogyoróhagymát, a mustárt, a fokhagymát, a szardellakrém
A chilit és a gyömbért keverd össze az étolajjal, lime lével és a héjával. A felét öntsd egy edénybe vagy tányérra. A lazacszeleteket tedd az edénybe és
A felszeletelt hagymát és a felaprózott gyömbért vajon megdinszteljük, majd sózzuk, borsozzuk, hozzáadjuk a mézet és a vörösbort. Így 15 percet pároljuk, k
Ugrás a lap tetejére >>