Az apróra vágott füstölt lazacot, a kenyérmorzsát, a hagymát, a mustárt, a tárkonyt, a kézzel összemorzsolt paprikát és a tojást összekeverjük, majd 8 pogácsát formálunk
A halat felszeleteljük, és belegöngyöljük a szeletelt savanyú uborkát, hagymát, répát, és kötöz?spárgával rögzítjük. Ezalatt a vizet, sót, cukrot, borsot, babért, szegf?b
A grillen forró tüzet gyújtunk. A zöldbabot roppanósra pároljuk. Vinaigrette-hez a vörösborecetet, a mogyoróhagymát, a mustárt, a fokhagymát, a szardellakrémet, az olívao
A felszeletelt hagymát és a felaprózott gyömbért vajon megdinszteljük, majd sózzuk, borsozzuk, hozzáadjuk a mézet és a vörösbort. Így 15 percet pároljuk, közben a lazacot