A süt?t 220 fokra el?melegítjük. A kukoricát, a paradicsomot, a paprikát, a hagymát nagy tálba tesszük, olívaolajjal és ecettel összekeverjük, f?szerezzük, és egy tepsibe
A grillsüt?ben a tüzet el?készítjük. Egy tálban az olívaolajat, a tárkonyecetet és a babérlevelet összekeverjük, és a zsemlék vágott felét megkenjük olívaolajjal. A lazac
Saláta:
Forraljuk vizet, és blansírozzuk a cukorborsót fél percig.. Sz?rjük le, és tegyük jeges vízbe. Sz?rjük le, és vágjuk el hosszában. Tegyük egy tálba, adjuk hozzá
Egy tálban összekeverjük a felkockázott dinnyét a kimagozott, feldarabolt paprikával és a lik?rrel, majd h?t?be tesszük. A spagettit olajon megpirítjuk, majd félretesszü
A grillsüt?ben a parazsat leégetjük, hogy csak az egyik oldalán melegítsen. A vörösborecetes vinaigrette-hez a vörösborecetet, a mogyoróhagymát, a dijoni mustárt, a fokha
A megtisztított zöldségeket felkarikázzuk és egy tálra helyezzük, majd a tetejükre tesszük a lef?szerezett halat és annyi vizet öntünk rá, hogy ellepje. A léhez adjuk a b
Elkészítési id?: kb 20 perc
Energiatartalom: 278 kcal/1165 kj adagonként
A cukrot és a sót keverjük össze. A kaprot mossuk meg és aprózzuk fel. Vegyünk egy nagy lapos
A lazacból a szálkákat csipesszel eltávolítjuk. A sót, a cukrot, a kaprot és borsot összekeverjük, és a lazac húsos részét megkenjük. a halat tepsibe tesszük, folpackkal
Ugrás a lap tetejére >>