A lazacot egy lezárható műanyag dobozba vagy zacskóba tesszük, és az olasz öntetet belecsorgatjuk. 3-4 órára hűtőszekrénybe tesszük pácolódni. Majd a halat kiemeljük, lec
A lazacot vágjuk csíkokra egy olló vagy kés segítségével. Egy tálon rendezzük el. A citromlével öntözzük meg, a korianderleveleket és a citromhéjat szórjuk rá. Locsoljuk
A felforralt halalaplébe tesszük a felaprózott póréhagymát, majd 20 percig ebben főzzük. A parajt eközben blansírozzuk, szárait kivágjuk. Egy pástétomos formába alufóliát
Elkészítési idő: kb negyed óra
Energiatartalom: kb 131 kcal/551 kj adagonként
Egy kis edényben a mustárt a mézzel keverjük ki, közben adjunk hozzá egy kis borsot. A k
A kétfajta tormát keverjük össze, majd keverjük hozzá a tejfölt, a juhtúrót, a tehéntúrót. Sózzuk, borsozzuk, és ízesítsük cukorral. Hűtsük le. A halszeletekből formáljun
A lazacot vágjuk kis darabokba, a kaprot pedig szeleteljük apróra. egy muffinsütőt kivajazunk, és minden kis részébe rakunk egy kevés kaprot és 1 darab lazacot. A zselati
A lazacot egy lezárható műanyag dobozba vagy zacskóba tesszük, és az olasz öntetet belecsorgatjuk. 3-4 órára hűtőszekrénybe tesszük pácolódni. Majd a halat kiemeljük, lec
A lazacot egy lezárható műanyag dobozba vagy zacskóba tesszük, és az olasz öntetet belecsorgatjuk. 3-4 órára hűtőszekrénybe tesszük pácolódni. Majd a halat kiemeljük, lec
Ugrás a lap tetejére >>