» 4 nagy mexikói tortilla » 60 g rukkola » 8 szelet svájci sajt » 4 nagy szelet sonka » 2 evőkanál majonéz » 1 kimagozott, vékony szeletekre vágott avokádó » olívaolaj » só és frissen őrölt fekete bors
A tortillákat kiterítjük, beletesszük a sonkaszeleteket és megkenjük majonézzel. A tortillák feléig rárakjuk a szeletekre vágott avokádót, a sajtot és a rukkolát. Sózzuk, borsozzuk, majd félbehajtjuk őket. felmelegítünk egy serpenyőt, a tortillákat megspricceljük olajjal és mindkét oldalukat ropogósra sütjük. Melegen tálaljuk.
Elkészítési idő 14-16 perc.
Nehézségi fok 1.
info Az oldalon történő látogatása során cookie-kat (“sütiket”) használunk. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól, de nem tárolnak személyes információkat. Az oldal használatával elfogadja a cookie-k használatát.Elfogadom