A halat lesózzuk, megszórjuk a felvágott sajttal és sonkával, feltekerjük ?ket és lefagyasztjuk. Végül, lisztbe, tojásba, morzsába panírozzuk, és megsütjük az olajban.
A tengeri halat megtisztítjuk, leb?rözzük, kiszálkázzuk, összevágjuk és botmixerrel jól összezúzzuk. Közben sóval, borssal, citrom levével ízesítjük. Veszünk egy fóliát,
A halat belülr?l besózzuk, borsozzuk, majd megtöltjük a petrezselyemmel és a felkarikázott citrommal. Ezután egy megvajazott alufóliára fektetjük, megsózzuk, becsomagolju
A halat besózzuk, borsozzuk, majd készre sütjük. Eközben a mogyoróhagymát megpirítjuk a vajon, felöntjük a borral, és addig f?zzük, amíg harmadára csökken. Ekkor belekeve
A lazacból a szálkákat csipesszel eltávolítjuk. A sót, a cukrot, a kaprot és borsot összekeverjük, és a lazac húsos részét megkenjük. a halat tepsibe tesszük, folpackkal
A tamarindlevelet, s kókuszt, a hagymát, a köményt, a koriandert, a pirospaprikát, a kurkumát, a sót, a vizet és a kókusztejet turmixgépben összekeverjük, és egy mély láb
A lazacokat, az újhagymát, a koriandert és a mentát turmixgépbe tesszük, és szójaszósszal ízesítve finomra aprítjuk, majd sózzuk és borsozzuk. A keveréket egy tálba öntjü
A süt?t 230 fokra melegítjük. A lazacfilét f?szerezzük, dupla muszlinrétegbe becsomagoljuk, és nagy, kivajazott tepsibe tesszük. Egy fazékban vizet forralunk, azután a bo
Ugrás a lap tetejére >>