A csíp?s f?szer hozzávalóit összekeverjük, a halat a f?szerrel ízesítjük. A süt?t 220 fokon el?melegítjük. A halat egy tepsibe helyezzük, lefedjük, és 20 percig sütjük. E
A halat felszeleteljük, egy kevés sót és egy kis citromlevet teszünkrá. Egy süt?be helyezhet? tálat vajjal kikenünk, belefektetjük a halszeleteket, majd alufólia alatt, s
Elkészítési id?: kb 25 perc
Energiatartalom: 535 kcal/2248 kj adagonként
A halfilét alaposan öblítsük át, és csorgassunk rá kevéske citromlevet, és ízesítsük sóval, bor
A zöldségeket megtisztítjuk, majd a köménnyel együtt lereszeljük. Alufóliából nyolc darabot tépünk le, bekenjük ?ket kevés olívaolajjal, majd négyre kanalazzuk a zöldségr
A cukkinit nagy fazék sós vízben puhítsuk meg, majd sz?rjük le. Vajon pároljuk meg 5 perc alatt a lazackockákat és a sz?l?szemeket. Tegyük egy tálba és tartsuk melegen. A
A lazacot megtisztítjuk, minden felesleges részét eltávolítjuk. A hasüregébe tesszük a felkarikázott hagymát, a kakukkfüvet, a babérlevelet és a petrezselymet, majd sózzu
Tisztítsuk meg, mossuk át és csöpögtessük le a halakat, majd jól hempergessük meg a lisztben. Ezután kissé rázogassuk meg és a felhevített olajban el?ször az egyik felét
Készítsünk páclevet az olívaolajból, a szezámmagból, a citromléb?l, és a f?szerekb?l. Tegyük a lazacot egy lapos edénybe, és öntsük le a páclével. Tegyük 2 órára a h?t?be
Ugrás a lap tetejére >>