A csípős fűszer hozzávalóit összekeverjük, a halat a fűszerrel ízesítjük. A sütőt 220 fokon előmelegítjük. A halat egy tepsibe helyezzük, lefedjük, és 20 percig sütjük. E
A halat felszeleteljük, egy kevés sót és egy kis citromlevet teszünkrá. Egy sütőbe helyezhető tálat vajjal kikenünk, belefektetjük a halszeleteket, majd alufólia alatt, s
Elkészítési idő: kb 25 perc
Energiatartalom: 535 kcal/2248 kj adagonként
A halfilét alaposan öblítsük át, és csorgassunk rá kevéske citromlevet, és ízesítsük sóval, bor
A zöldségeket megtisztítjuk, majd a köménnyel együtt lereszeljük. Alufóliából nyolc darabot tépünk le, bekenjük őket kevés olívaolajjal, majd négyre kanalazzuk a zöldségr
A cukkinit nagy fazék sós vízben puhítsuk meg, majd szűrjük le. Vajon pároljuk meg 5 perc alatt a lazackockákat és a szőlőszemeket. Tegyük egy tálba és tartsuk melegen. A
A lazacot megtisztítjuk, minden felesleges részét eltávolítjuk. A hasüregébe tesszük a felkarikázott hagymát, a kakukkfüvet, a babérlevelet és a petrezselymet, majd sózzu
Tisztítsuk meg, mossuk át és csöpögtessük le a halakat, majd jól hempergessük meg a lisztben. Ezután kissé rázogassuk meg és a felhevített olajban először az egyik felét
Készítsünk páclevet az olívaolajból, a szezámmagból, a citromléből, és a fűszerekből. Tegyük a lazacot egy lapos edénybe, és öntsük le a páclével. Tegyük 2 órára a hűtőbe
Ugrás a lap tetejére >>