Elkészítési idő: kb 45 perc
Energiatartalom: 440 kcal/1841 kj adagonként
A halfiléket ízesítsük sóval és borssal, majd tegyük félre. A zsemlemorzsát kever
A lazacot besózzuk, borsozzuk, majd készre sütjük. Eközben a felaprózott mogyoróhagymát megpirítjuk, hozzáadjuk a vermutot, a tejszínt, a tejfölt és a fehér
A halat megmossuk, lecsöpögtetjük, majd felszeleteljük négy egyenlő részre. Alaposan bepácoljuk sóval és a citrom levével. Még pikánsabbá tehetjük, ha megs
A lazacot kiszálkázzuk és 4 darabra szeljük. Páclevet készítünk a citrom levéből, az olívaolaj feléből, préselt fokhagymából és egy pár petrezselyemlev
Elkészítési idő: kb 45 perc
Energiatartalom: 540 kcal/2267 kj adagonként
A szezámmagot egy serpenyőben pirítsuk meg, majd őröljük meg, lehetőleg mellőzzük
Elkészítési idő: kb 20 perc
Energiatartalom: 258 kcal/1082 kj adagonként
Először is a zöld fűszer keveréket és a vöröshagymát aprózzuk fel, amilyen apr
Egy szelet dinnyét felkockázunk és félreteszünk, a többit egy turmixba tesszük. Hozzáadjuk a likőrt és a paprikát, majd az egészet összeturmixoljuk. Ebbe tes
Egy diónyi vajon futtassuk meg a felszeletelt répát, póréhagymát és egy zellert 10 perc alatt, majd dolgozzuk hozzá a halfejeket és szálkákat. Süssük 2 perci
Ugrás a lap tetejére >>