Elkészítési id?: kb 45 perc
Energiatartalom: 440 kcal/1841 kj adagonként
A halfiléket ízesítsük sóval és borssal, majd tegyük félre. A zsemlemorzsát keverjük össze az ?
A lazacot besózzuk, borsozzuk, majd készre sütjük. Eközben a felaprózott mogyoróhagymát megpirítjuk, hozzáadjuk a vermutot, a tejszínt, a tejfölt és a fehérbort. Sózzuk,
A halat megmossuk, lecsöpögtetjük, majd felszeleteljük négy egyenl? részre. Alaposan bepácoljuk sóval és a citrom levével. Még pikánsabbá tehetjük, ha megszórjuk borssal
A lazacot kiszálkázzuk és 4 darabra szeljük. Páclevet készítünk a citrom levéb?l, az olívaolaj feléb?l, préselt fokhagymából és egy pár petrezselyemlevélb?l. Ezzel jól be
Elkészítési id?: kb 45 perc
Energiatartalom: 540 kcal/2267 kj adagonként
A szezámmagot egy serpeny?ben pirítsuk meg, majd ?röljük meg, lehet?leg mell?zzük a zsiradékot.
Elkészítési id?: kb 20 perc
Energiatartalom: 258 kcal/1082 kj adagonként
El?ször is a zöld f?szer keveréket és a vöröshagymát aprózzuk fel, amilyen apróra csak tudjuk
Egy szelet dinnyét felkockázunk és félreteszünk, a többit egy turmixba tesszük. Hozzáadjuk a lik?rt és a paprikát, majd az egészet összeturmixoljuk. Ebbe tesszük a félret
Egy diónyi vajon futtassuk meg a felszeletelt répát, póréhagymát és egy zellert 10 perc alatt, majd dolgozzuk hozzá a halfejeket és szálkákat. Süssük 2 percig, majd adjuk
Ugrás a lap tetejére >>