A pulykamellet megmossuk, tenyérnyi korongokat vágunk bel?le, majd be
sózzuk,
borsozzuk. A
tojásfehérjéket kicsit felverjük (nem teljesen, csak egy kicsit legyen habos), a
sajtot lereszeljük. Egy h?álló tálat ki
vajazunk és az alját kirakjuk a megpucolt, karikákra vágott
krumplival. Aztán fogjuk a húst, belemártjuk a
tojáshabba, és lerakjuk a tálba. Megszórjuk
sajttal, majd jön a következ? szelet husi szintén
tojásfehérjébe mártva, és bele a tálba úgy, hogy picit fedje az el?z?t. Kirakjuk az edény a hússal, a te
tején megszórjuk a
sajttal,
kakukkf?vel és a te
tejére pici Rama
margarinkockákat rakunk. A legfinomabb akkor lesz, ha mikróban sütjük: el?ször kis h?mérsékleten, hogy megpuhuljon a hús, majd feljebb vesszük (esetleg grillezzük). Zöld
salátával, kovászos
uborkával tálaljuk.
Szerző:
Ízletes receptek Hozzáadom a kedvenc receptjeimhez >>