Előkészítési idő: 20perc+pácolás
Teljes elkészítési idő: 10perc
A
fokhagymát, a
lime-lét, a barna cukrot, a
koriandert, a
kurkumát, a
szójaszószt és a
borsszemeket dolgozzuk finomra robotgépben. Egy tálban öntsük át.
Háromszor vágjuk be mindegyik filé te
tejét. Rakjuk a tálban lévő pácba. Tegyük 2 órára lefedve a hűtőbe. (Berakhatjuk egy egész éjszakára is) Forgassuk meg őket időnként.
A
salátához először vágjuk félbe az
uborkát, a magját kanalazzuk ki és szeleteljük fel. A
paradicsomot vágjuk félbe és szeleteljük fel. Az
uborkát, a lila
hagymát, a csili
paprikát, a
paradicsomot és a
koriandert egy kis tálban keverjük össze. A már összekevert
lime-lé, halszósz és barna cukros keverékkel öntözzük meg.
3 percig süssük a csirke mindkét oldalát, vagy amíg puha nem lesz. (egy vékonyan beolajozott babecue-tálon süssük) Tálaljuk a
salátával.
Tápértékek adagonként:
52g fehérje, 5,5g
zsír
6g szénhidrát, 2g élelmi rost,
110mg koleszterin, 1195kJ (285 kcal)
Szerző:
Ízletes receptek Hozzáadom a kedvenc receptjeimhez >>