A tésztát 5 percig főzzük, majd félretesszük. Eközben a felaprózott hagymát és fokhagymát a wok-ban megpirítjuk, majd hozzáadjuk a felszeletelt gombát. Néh
A húst ledaráljuk, majd elkeverjük a felaprózott hagymával, paprikázzuk, majd olajon megpirítjuk. Egy másik lábosban megpirítjuk a szalonnát és a kolbászt.
A bordákat megsózzuk, morzsába panírozzuk, és megsütjük a zsírban. A hús zsírjában megpirítjuk a paradicsompürét, és a húsra öntjük a berni mártással
Zsírral bélelt tepsibe tesszük a felkarikázott zöldségeket, és az ürüfilét, majd megfűszerezzük, és megsütjük. A hús zsírjába keverjük a lisztet, parad
A húst felszeleteljük, két végét begöngyöljük, hurkapálcikával összetűzzük, lesózzuk, és félig megsütjük. Soubise mártással tálaljuk.
A vajat, fűszereket, citromlevet, mustárt, petrezselymet összegyúrjuk, rudakat formálunk belőle, majd lehűtjük. A gerincet felszeleteljük, két szélét felgöng
Húst feldaraboljuk. Hagymát összevágjuk, zöldpaprikát felkockázzuk, paradicsomot cikkekre vágjuk. Szalonnát apróra vágjuk, fokhagymát felaprózzuk. Bográcsba
Húst felkockázzuk. Répát csíkokra vágjuk, vöröshagymát karikára szeleteljük. Kelkáposztát negyedekre vágjuk. Petrezselyemgyökeret felcsíkozzuk, burgonyát
Ugrás a lap tetejére >>