A kenyeret a levesbe áztatjuk, majd kinyomkodjuk és összekeverjük a felkockázott hússal, a tojással, a borral, a tejszínnel, a citromlével, mustárral, citromhé
Elkészítését lásd a marhafartő receptjénél, csak a znaimi marhasült mártásába felkarikázott savanyú uborka is kerül.
A fokhagymát megpirítjuk a wok-ban, majd beletesszük a csillagánizst, a sót, a pak choit, a spenótot, a cukorborsót, a zellerszárat és a paprikát is. Az egésze
A zöldbabot feldaraboljuk, enyhén sós vízben megfőzzük, majd leszűrjük és egy tálba tesszük. Eközben a diót, a fokhagymát, a paprikát és a fűszereket apr
A babot néhány percig forró vízben blansírozzuk, majd félretesszük. Eközben a wok-ban a ghít felolvasztjuk, majd megpirítjuk benne a gyömbért, a fokhagymát,
Egy edénybe sós vizet melegítünk, beletesszük a csombort és a feldarabolt zöldbabot, majd 5 percig pároljuk. Ezután leszűrjük, és félretesszük. A felaprózo
A felkockázott szalonnát a vajon kisütjük, majd hozzáadjuk a felaprózott hagymát, és megpároljuk. Ezután beletesszük a zöldbabot, sózzuk, borsozzuk, majd fel
A felkockázott húst olajon átpirítjuk, majd hozzáadjuk a felszeletelt hagymát, sózzuk, borsozzuk, a paprikával ízesítjük. Néhány perccel később felöntjük
Ugrás a lap tetejére >>