Húst feldaraboljuk. hagymát összevágjuk, zöldpaprikát felkockázzuk, paradicsomot cikkekre vágjuk. szalonnát apróra vágjuk, fokhagymát felaprózzuk. Bográcsba beletesszük a szalonnát, zsírjára sütjük, majd hozzáadjuk a húst. Megpirítjuk, majd hozzáadjuk a hagymát, fokhagymát, köménymagot és a pirospaprikát. Felöntjük elegendő vízzel, és hagyjuk főni. Mikor a hús félig puha, hozzáadjuk a zöldpaprikát, felcikkezett paradicsomot, burgonyát, és öntünk rá egy liter vizet. Puhára főzük.
info Az oldalon történő látogatása során cookie-kat (“sütiket”) használunk. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól, de nem tárolnak személyes információkat. Az oldal használatával elfogadja a cookie-k használatát.Elfogadom