Varjú húsát megfőzzük enyhén sós vízben. Zsírban apróra vágott hagymát fonnyasztunk, megszórjuk pirospaprikával, borssal és hozzáadjuk a húst. Amikor a h
Bográcsba másfél dl olajat öntünk és megpirítjuk benne a hagymát. Megszórjuk pirospaprikával és felöntjük vízzel. Mikor forr, beletesszük a húsokat. Ezut
Bográcsban apróra vágott szalonnát sütünk ki, majd lepirítjuk benne a hagymát. Megszórjuk pirospaprikával és felöntjük egy pohár vízzel. Beletesszük a hú
Zsírban apróra vágott hagymát pirítunk, majd megszórjuk pirospaprikával. Megkavarjuk és beletesszük a húsokat. Hozzáadunk egy fél csípős paprikát, és főz
Bográcsban zsírt olvasztunk fel és hagymát pirítunk benne, majd megszórjuk pirospaprikával, és felöntjük vízzel. Amikor forr, belerakjuk a húst, és hozzáadj
A dagadót ledaráljuk, majd sózzuk, borsozzuk, a szerecsendióval ízesítjük, és az egészet bélbe töltjük. Ezt sütőbe tesszük, és készre sütjük. Eközben
A húst felszeleteljük, majd kiklopfoljuk, sózzuk, borsozzuk, és olajban átsütjük. Egy kivajazott jénaiba tesszük a felkarikázott krumpli felét, majd rátesszü
A felaprózott hagymát zsírban megpirítjuk, majd megszórjuk a paprikával, és beletesszük a felkockázott húst. Sózzuk, köménymaggal és fokhagymával ízesítj
Ugrás a lap tetejére >>