Válaszzuk le a káposztáról fejenként 2 hibátlan, nagy levelet a töltelék miatt. ezeket forró vízben forrázzuk le. Daráljuk le az előzőleg leásztatott zseml
						
				    
				   
				   
				   
				   		
						A szárított gombát egy órára beáztatjuk. Eközben a langusztát elfelezzük, húsát kiszedjük és nyolc részre felvágjuk. Forrásban lévő vízbe tesszük, maj
						
				    
				   
				   
				   
				   		
						A rizst félig megpároljuk, majd hozzáadjuk a darált húst. Sózzuk, borsozzuk. A vöröshagyma felét felaprítjuk, megpirítjuk, majd a tojással együtt a húshoz a
						
				    
				   
				   
				   
				   		
						A rizst megpirítjuk egy kevés zsírban, majd megfőzzük. A zsír felében megpirítjuk a hagymát, petrezselymet, fűszereket, és ezt összekeverjük a rizzsel, dará
						
				    
				   
				   
				   
				   		
						A paprikát megmossuk és megszabadítjuk az ereitől és a magházától. Ezután lazán megtöltjük a töltelékkel. A töltelékhez a darált sertéshúst a félig f
						
				    
				   
				   
				   
				   		
						Zellergumót megpucoljuk, feldaraboljuk és forró vízben megfőzzük. Ha kész, szűrőn átpasszírozzuk. Rizst félkészre főzzük, vöröshagymát finomra aprózzuk
						
				    
				   
				   
				   
				   		
						A paprikát megmossuk, félbe vágjuk és kimagozzuk. A rizst a megfelelő módon kifőzzük.
A darált húst összedolgozzuk a rizzsel, a zellerrel, az összevágott ha
						
				    
				   
				   
				   
				   		
						A tejbe áztatott, majd kinyomkodott zsemlét összekeverjük a hússal, a tojással, a kakukkfűvel és sóval, majd az egészet a paprikákba töltjük. A felkarikázot
						
				    
				    
 
Ugrás a lap tetejére >>