A túrót egy villával összetörjük, majd az előzőleg megolvasztott, de már kihűlt vajjal habosra keverjük, és elfelezzük. Az egyik felébe tesszük az összepr
Fiatal, friss csemegetököt válaszzunk. Vágjuk le mindkét végét, és hámozzuk meg, szedjük ki a belsejét és ecetes, sós vízben forraljuk 3 percig. Tisztítsuk
Babot még előző délután beáztatjuk. Szalonnát felaprózzuk, csülköt kockára vágjuk. Hagymát finomra aprózzuk. Fokhagymát és paprikát feldaraboljuk. Karal
Marhalábszárat kockára vágjuk, szalonnát feldaraboljuk. Burgonyát megpucoljuk és feldaraboljuk. Hagymát kis darabokra aprítjuk. Répát csíkokra vágjuk, paprik
Vágjuk hát részre a húst és helyezzük a párolóedénybe. Adjuk hozzá a leszűrt babot, a felkockázott paradicsomot a levével, a felvágott hagymát és a zúzot
A tyúkot megtisztítjuk, darabokra vágjuk, majd a belsőségeivel együtt lábosba rakjuk. A zöldségeket felkockázzuk, és a fokhagymával és a borssal együtt hozz
Tyúk nyakát és lábát levágjuk, belsőségeket átmossuk. Petrezselyemgyökeret, zellergumót, karalábét megtisztítjuk. Répát megtisztítjuk, hagymát megpucolj
Feldaraboljuk a tyúkot. Bográcsban megfonnyasztjuk a hagymát zsírban, megszórjuk pirospaprikával és belerakjuk a húsokat. Felöntjük vízzel és hagyjuk, hogy me
Ugrás a lap tetejére >>