Szűzpecsenyét ujjnyi vastag érmékre vágjuk. Szalonnát felkockázzuk, vöröshagymát felaprózzuk. Gombát felcsíkozzuk, fokhagymát összezúzzuk. Friss bazsaliko
Angolnát feldaraboljuk, húsát sóval bedörzsöljük és borssal megszórjuk. Vöröshagymát apróra kockákra vágjuk. Kakukkfüvet és a petrezselymet felaprítjuk.
Húst feldaraboljuk. Szalonnát felaprózzuk, hagymát finomra vágjuk. Zöldpaprikát felkarikázzuk, paradicsomot cikkekre vágjuk. Szalonnát a bográcsban zsírjára
Pontyot szeletekre vágjuk, sóval, borssal bedörzsöljük és 20 percig állni hagyjuk. Zsiradékot teszünk a bogrács aljába, majd felöntjük vörösborral. Belehel
A heringeket felvágjuk, hogy ki tudjuk őket lapítani, majd bekenjük őket a mustár és 3 kanál olívaolaj keverékével. Ezután a sózott, borsozott zabpanírba be
A felkockázott szalonna zsírját kisütjük, majd ebben megpirítjuk a hagymát, és hozzáadjuk a felcsíkozott húst. Sózzuk, borsozzuk, a majoránnával és az öss
A krumplikat meghámozzuk, felszeleteljük, majd olajban megsütjük. Eközben a felkockázott szalonna zsírját kisütjük, megpirítjuk benne a hagymát. Ehhez hozzák
Először gratenmártást készítünk: fehér mártáshoz hozzáadjuk a tejszínnel összekevert tojássárgáját és a 2 dkg reszelt sajtot. A zellert megfőzzük, meg
Ugrás a lap tetejére >>