A csigahúst megtisztítjuk, felaprózzuk, majd a feldarabolt gombával együtt vajon megpirítjuk. Eközben a rizst puhára pároljuk, sózzuk, borsozzuk, belekeverjük 
						
				    
				   
				   
				   
				   		
						A 2 db cukkinit mossuk meg és hosszában vágjuk félbe, a magos részét vágjuk ki és tegyük tepsibe. A vöröshagymát karikázzuk fel és kevés olajon pirítsuk m
						
				    
				   
				   
				   
				   		
						A gombát megtisztítjuk és megszabadítjuk a tönkjétől. A rizst megpároljuk, míg megpuhul. Hozzáadjuk a felkarikázott gombatönköket és az apró kockákra vág
						
				    
				   
				   
				   
				   		
						A gombák szárát eltávolítjuk, félretesszük, fejüket pedig bekenjük a szójaszószos olajjal, és így megpároljuk őket a grillben. Eközben a félretett szára
						
				    
				   
				   
				   
				   		
						Alaposen megtisztítjuk a burgonyát, majd sós vízben megfőzzük. Mikor kész, letörjük és hozzákeverjük a lisztete, ízlés szerinti sót és a ledarált kolbás
						
				    
				   
				   
				   
				   		
						A hagymákat tisztítsuk meg, vágjuk ketté és vegyük ki a belsejét. Ezután blansírozzuk sós vízben 10 másodpercig.
A kolbászhúst dolgozzuk össze a kenyérre
						
				    
				   
				   
				   
				   		
						A sonkát kockázzuk fel, és dolgozzuk össze a hagyma-fokhagyma keverékkel és a nyolcfűszer-keverékkel. A gombát tisztítsuk meg, és vágjuk apróra. A feta sajto
						
				    
				   
				   
				   
				   		
						A reszelt vöröshagymát megpirítjuk, a rizst félig megpároljuk, majd az egészet összekeverjük a darált hússal, tojással, sóval és borssal. Ezt a tölteléket
						
				    
				    
 
Ugrás a lap tetejére >>