A babot egy éjszakára beáztatjuk, majd másnap a csülökkel együtt puhára főzzük. Eközben a felkockázott szalonna zsírját kiolvasztjuk, majd megpirítjuk benn
A zöldségeket a húslében puhára főzzük. Hozzáöntjük a bort, és sóval ízesítjük. Negyed órát főzzük, és leszűrjük. A lében elkeverjük a zselatint,
Fogunk egy wok-ot, megmelegítjük benne az olajat, majd megpirítjuk benne a felcsíkozott répát, a felszeletelt paprikát és a babcsírát. Ezután a tűzről levév
Fogunk egy tálat, összekeverjük benne az ananászokat a levükkel, a gyömbéres szilvával, a gyömbérsziruppal, a citrom héjával és levével, a szójaszósszal
A szalonnát felkockázzuk, kisütjük a zsírját, hozzáadjuk a felaprított hagymát, és megpároljuk. Levesszük a tűzről, hozzáadjuk a pirospaprikát, majd megv
A felaprózott hagymát és foghagymát olajon megpirítjuk, majd felöntjük a borral és a paradicsompürével. Hozzáadjuk az oregánót, a pirospaprikát, a bazsaliko
Salmoriglio:
Keverjük össze az olajat, a citromlevet, a fokhagymát, a citromhéjat, az oregánót és a petrezselymet. Adjuk hozzá a halat, sózzuk, borsozzuk, és j
A szalonnát vágjuk csíkokra, és tegyük a bogrács aljára. Süssük ki a zsírját, majd tegyük hozzá a karikára vágott vöröshagymát. Fonnyasszuk meg, sózzuk
Ugrás a lap tetejére >>