Marhalábszárat kockára vágjuk,
szalonnát feldaraboljuk. Burgonyát megpucoljuk és feldaraboljuk.
hagymát kis darabokra aprítjuk. Répát csíkokra vágjuk,
paprikát felkarikázzuk,
paradicsomot pedig cikkekre vágjuk. Bog
rácsba tesszük a
szalonnát,
zsírjára sütjük, majd megdinszteljük a
hagymát. Ezután hozzáadjuk a húst, majd megpirítjuk őket. Piros
paprikával szórjuk meg, és összekeverjük a hozzávalókat. 7 dl vizet öntünk a húshoz, hozzáadjuk a
sót,
borsot,
köménymagot és felforraljuk. Félig puhára főzzük a húst, majd hozzáadjuk a zöldségeket. Ekkor adjuk hozzá az őrölt erős
paprikát. Ismét felforraljuk és készre főzzük.
Szerző:
Ízletes receptek Hozzáadom a kedvenc receptjeimhez >>