A mozsárba tesszük a 
fokhagymát, a 
mogyoróhagymát, a 
chilit, a 
citromfüvet, a 
koriandert és a rákpasztát, majd az egészet összetörjük és elkeverjük a 
fahéjjal és a tamarindkrémmel.  Ezután a csirkét egy wok-ban megsütjük, majd félretesszük. Helyére a pasztát tesszük, majd megpirítjuk, és felöntjük a tyúkhúslevessel. Ekkor tesszük vissza a húst, majd forrás után még fél órát főzzük. Ekkor adjuk hozzá a földi
mogyoró-
vajat és a halszószt. Sózzuk, 
borsozzuk, majd újabb 10 perc elteltével beletesszük a földi
mogyorót is. Még egyszer az egészet átforgatjuk, és már kínálhatjuk is a tésztával és a zöldségekkel.
Szerző: 
Ízletes receptek          Hozzáadom a kedvenc receptjeimhez >>