A kacsamellek bőrét felszurkáljuk, majd egy tálba tesszük. Egy másik tálban összekeverjük az összepréselt fokhagymát, a chilikrémet, a mézet, a szójaszósz
A megtisztított pak choi leveleket feltekerjük, majd így csíkokra vágjuk, és a wok-ban felmelegített olajba tesszük. Amint ropogósra sültek, lecsöpögtetjük r
A tésztát 10 percig forró vízben áztatjuk, majd a wok-ban ropogósra sütjük, és félretesszük. Ezután a felaprózott hagymát és az összepréselt fokhagymát
A rizst puhára főzzük, a húst pedig felcsíkozzuk. Fogunk egy tálat, beletesszük az ötfűszer-port, a keményítőt, egy tojást és a cukrot, majd az egészet elk
A garnélákat bevágjuk, kissé kilapítjuk, majd megkenjük őket a földimogyoróvajas chiliszósszal. A tésztalapokat a vajjal bekenjük, majd rátesszük a garnél
A wok-ban megpirítjuk az összepréselt fokhagymát, majd félretesszük, helyére pedig a felkockázott tofut tesszük. Aranybarnára sütjük, majd ezt is félretessz
A lisztet keverjük össze 1 tk. sóval, reszeljünk bele 2 ek. ghít. A tojást verjük fel 2,5 dl vízzel, és öntsük a liszthez, és keverjük össze. Gyúrjuk tész
A wok-ban megpirítjuk a felcsíkozott répát és a felkarikázott póréhagymát, majd hozzáadjuk a narancsdarabokat. Eközben egy tálban elkeverjük a ketchupot a cu
Ugrás a lap tetejére >>