A riszt forrázzuk le. A borjúalaplevet keverjük össze az ázsiai alaplével, a szójaszósszal és a rizsborral. A keveréket a rizzsel együtt tegyük fazékba, és
A megtisztított és felszeletelt gombát 2 percen át olajban sütjük, majd kivesszük. A feldarabolt zöldségeket lassan adagolva, keverés mellett átsütjük, majd
Az 1-2 cm-es kockákra darabolt húst megborsozzuk és összekeverjük az apróra vágott gyömbérrel. A wokban felmelegített olajban átsütjük a megsózott húst, ma
Az apró kockákra vágott hagymát és fokhagymát, a római köményt, az étkezési keményítőt, valamint az osztriga szószt és a sambal oeleket összekeverjük a
A tésztát forró vízbe áztatjuk, közben a wok-ban megpirítjuk a fokhagymát, a gyömbért és a mogyoróhagymát. Belekeverjük a felszeletelt gombát, majd néhán
A tésztát és a rákot külön lábosban 10 percig forró vízben áztatjuk. Eközben az összepréselt fokhagymát a wok-ban megpirítjuk, majd hozzáadjuk a currypasz
Forrósítsuk fel az alaplevet, és a tésztát dagasszuk benne 10 percig. A tofut vágjuk kockára, a csilit hosszában vágjuk félbe, magozzuk ki, és vágjuk fel kari
A szójaolajban megsütjük az előzőleg megtisztított és apróra feldarabolt fokhagymát és gyömbért, valamint a szárától és a magoktól megszabadított csilip
Ugrás a lap tetejére >>