A riszt forrázzuk le. A borjúalaplevet keverjük össze az ázsiai alaplével, a szójaszósszal és a rizsborral. A keveréket a rizzsel együtt tegyük fazékba, és forraljuk fel.
A megtisztított és felszeletelt gombát 2 percen át olajban sütjük, majd kivesszük. A feldarabolt zöldségeket lassan adagolva, keverés mellett átsütjük, majd a szójaszószt
Az 1-2 cm-es kockákra darabolt húst megborsozzuk és összekeverjük az apróra vágott gyömbérrel. A wokban felmelegített olajban átsütjük a megsózott húst, majd hozzáadjuk a
Az apró kockákra vágott hagymát és fokhagymát, a római köményt, az étkezési keményítőt, valamint az osztriga szószt és a sambal oeleket összekeverjük a kb. 1 cm-es darabo
A tésztát forró vízbe áztatjuk, közben a wok-ban megpirítjuk a fokhagymát, a gyömbért és a mogyoróhagymát. Belekeverjük a felszeletelt gombát, majd néhány perc után a tof
A tésztát és a rákot külön lábosban 10 percig forró vízben áztatjuk. Eközben az összepréselt fokhagymát a wok-ban megpirítjuk, majd hozzáadjuk a currypasztát és a rákot.
Forrósítsuk fel az alaplevet, és a tésztát dagasszuk benne 10 percig. A tofut vágjuk kockára, a csilit hosszában vágjuk félbe, magozzuk ki, és vágjuk fel karikára. Az ola
A szójaolajban megsütjük az előzőleg megtisztított és apróra feldarabolt fokhagymát és gyömbért, valamint a szárától és a magoktól megszabadított csilipaprikát. Hozzáöntj
Ugrás a lap tetejére >>