Héjas borsó, zöldbab és sonkakockák pirítva recept
Hány személyre: 4 személyre
» 350 g zöldbab » 350 g héjas zöldborsó » 200 g főtt sonka » 1 póréhagyma » 3 ek. napraforgóolaj » só és bors » 0,5 dl víz » 0,5 dl szójaszósz » 1 csokor koriander
Öblítsük át vízzel és a száraitól szabadítsuk meg a borsót és a babot, majd vágjuk fel őket. Egy wokban kezdjük el hevíteni az olajat, majd hirtelen rakjuk bele a zöldségeket. sóval és borssal ízlés szerint fűszerezzük. Néhány percig süssük. Ezután dolgozzuk hozzá a felcsíkozott sonkát, a vizet és a szójaszószt. Ha már ropogósra sültek kanalazzuk egy tálba és korianderrel fűszerezzük.
info Az oldalon történő látogatása során cookie-kat (“sütiket”) használunk. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól, de nem tárolnak személyes információkat. Az oldal használatával elfogadja a cookie-k használatát.Elfogadom