A felszeletelt vesepecsenyét összekeverjük az étkezési keményítővel és az osztriga-, valamint a
szójaszósszal. Ezután előkészítjük a többi alapanyagot. Felszeleteljük a
gombát, a
paprikát kis kockákra vágjuk, míg a
hagymát fél karikákra szeleteljük, a
fokhagymát pedig apróra kockázzuk. Közben felteszünk
sós vizet forrni, amibe fél percre beletesszük a
parajleveleket (blansírozzuk), ezután hirtelen hideg
vízzel lehűtjük. 4 evőkanálnyi forró olajban kisütjük a húst, és amikor elkészült, kivesszük a wokból. A megmaradt olajat is felhasználva kisütjük a
gombát is. Ehhez tesszük hozzá a
hagymát, a
fokhagymát és a
paprikát. Amikor a zöldségek is átsültek, visszatesszük a wokba a húst, és az egészbe beleforgatjuk a
parajt.
sóval ízesítjük.
Szerző:
Ízletes receptek Hozzáadom a kedvenc receptjeimhez >>