Olvasszuk ki a rákokat, a farkakat törjük le, és vegyük ki a húst. A rákhúst daraboljuk fel. A fokhagymát és a hagymát pucoljuk meg, és vágjuk kis kockákra. Keverjük a rá
A húst kockázzuk fel, a fokhagymát és a hagymát vágjuk apróra. Pirítsuk meg a fokhagymát és a hagymát a zöldségekkel a földimogyoró-olajon. Adjuk hozzá a húst, és süssük
A vékony szeletekre vágott bárányhúst beleforgatjuk az összetört koriandermag, szecsuáni bors, csilipaprika és a csillag ánizs keverékébe, majd belerakjuk az étkezési kem
A megtisztított és feldarabolt zöldségeket 5 percen át, állandó kevergetés közben kissé megsütjük, majd hozzáöntjük a zöldséglevest. Ehhez sót és borsot adunk, majd beleö
A zöldségeket alaposan megtisztítjuk és a póréhagymát, a cukkinit csíkokra, míg a paprikát kockákra daraboljuk, majd forró olajban, keverés mellett el?bb átsütjük, utána
Fogunk egy mély tálat, összekeverjük benne a currypasztát, a kókusztejet, az összepréselt fokhagymát, a köményt és a chiliport, majd ebbe beleforgatjuk a felcsíkozott hús
Fogunk egy wok-ot, és megpirítjuk benne az összepréselt fokhagymát, a felaprózott mogyoróhagymát és citromfüvet, a limeleveleket, a tamarindkrémet, a cukrot és a kimagozo
Els? lépésként a zöldségeket megtisztítjuk és apró darabokra, a húst vékony szeletekre vágjuk. A hússzeleteket olajban átsütjük, megsózzuk és borsozzuk, majd külön edényr
Ugrás a lap tetejére >>