Zsírban megpirítjuk a szalonnát, hagymát, hozzáadjuk a paradicsompürét, fokhagymát, fehérbort, és összefőzzük. Ezután belekerül a felcsíkozott hús, és a
A hagymát megpirítjuk a zsírban, majd a fokhagymát is, hozzáadjuk a fűszereket, pár dl vízzel felöntjük és tovább pároljuk. Először a felaprított bélszí
A hagymát megpirítjuk a zsíron, megfűszerezzük és kb. 3-4 dl vízzel felöntjük. A szalonnát külön edényben megpirítjuk. Feldaraboljuk a húsokat, és a hagym
Zsírban megpirítjuk a hagymát, megfűszerezzük, hozzáöntjük a paradicsompürét, aprított fokhagymát, és felöntjük vízzel. A sózott, lisztbe panírozott hú
A húst ízesítsük sóval és borssal, majd tegyük egy tálba. Szedjük le a kolbászról a héját, nyomkodjuk szét és a hússal dolgozzuk össze. Formázzunk gomb
Dolgozzuk össze a darált húst a zsemlemorzsával, a parmezánnal, a mártással, a fele paradicsomszósszal és egy fél csésze mozzarellával. Oregánóval fűszerez
A finomra vágott vöröshagymát üvegesre pároljuk, majd beledolgozzuk a húsgombócokat. Ezután hozzáadjuk a vizet, a bort, ízlés szerint ketchupot és oregánóv
A káposztát szűrjük le és jól facsarjuk ki. A szalonnát pirítsuk ropogósra és tördeljük össze.
A darált húst dolgozzuk össze a zsemlemorzsával, az enyh
Ugrás a lap tetejére >>