Zsírban megpirítjuk a szalonnát, hagymát, hozzáadjuk a paradicsompürét, fokhagymát, fehérbort, és összefőzzük. Ezután belekerül a felcsíkozott hús, és a fűszerek, majd az
A hagymát megpirítjuk a zsírban, majd a fokhagymát is, hozzáadjuk a fűszereket, pár dl vízzel felöntjük és tovább pároljuk. Először a felaprított bélszínfejet, majd a ser
A hagymát megpirítjuk a zsíron, megfűszerezzük és kb. 3-4 dl vízzel felöntjük. A szalonnát külön edényben megpirítjuk. Feldaraboljuk a húsokat, és a hagymához adjuk, és k
Zsírban megpirítjuk a hagymát, megfűszerezzük, hozzáöntjük a paradicsompürét, aprított fokhagymát, és felöntjük vízzel. A sózott, lisztbe panírozott húst zsírban megsütjü
A húst ízesítsük sóval és borssal, majd tegyük egy tálba. Szedjük le a kolbászról a héját, nyomkodjuk szét és a hússal dolgozzuk össze. Formázzunk gombócokat belőle, rakj
Dolgozzuk össze a darált húst a zsemlemorzsával, a parmezánnal, a mártással, a fele paradicsomszósszal és egy fél csésze mozzarellával. Oregánóval fűszerezzük. Ezt a mass
A finomra vágott vöröshagymát üvegesre pároljuk, majd beledolgozzuk a húsgombócokat. Ezután hozzáadjuk a vizet, a bort, ízlés szerint ketchupot és oregánóval fűszerezzük.
A káposztát szűrjük le és jól facsarjuk ki. A szalonnát pirítsuk ropogósra és tördeljük össze.
A darált húst dolgozzuk össze a zsemlemorzsával, az enyhén felvert tojássa
Ugrás a lap tetejére >>