A felkockázott szalonna zsírját kiolvasztjuk, majd ezen megpirítjuk a felaprózott hagymát. A paprikát és a sót rászórjuk, majd hozzáadjuk a babot, felöntjük kevés vízzel,
5-ös fokozaton melegítsük el? a süt?t. Az édesburgonyát dörzsöljük be az egy ev?kanál olívaolajjal. Sózzuk és süssük puhára tepsibe. Közben a hagymakarikákat tegyük egy f
A lisztet gyúrjuk össze 3 tojással, 2 tojássárgájával, egy kis spenótlével, majd képezzünk bel?le cipót és hagyjuk állni.
Az összevágott hagymát süssük meg az olívaolajo
Keverjük össze a kétféle hús, a sót, a fokhagymát, az édesköménymagot, a paprikát, a fehér és fekete borsot, a Cayenne-borsot, a petrezselymet és a Pernod-t. Dolgozzuk jó
A felaprózott mogyoróhagymát a megolvasztott vaj felében megpároljuk, majd hozzáadjuk a felcsíkozott póréhagymát és egy ek. bort. Ha elf?tte a levét, egy ovális felfújtas
A burgonyát puhára f?zzük, lehámozzuk, majd vékony karikákra vágjuk. Egy kiolajozott tepsibe egy réteg burgonyát terítünk, és sóval ízesítjük. A hagymát karikákra vágjuk,
A vizet felforraljuk, sózzuk, majd belereszeljük a darát, és puhára f?zzük. Eközben a felaprózott hagymát vajon megpirítjuk, hozzámorzsoljuk a sajtot. Egy jénait kivajaz
A káposztára köménymagot szórunk, majd kevés zsiradékban megpirítjuk, és hozzáadjuk a sonkát. Sózzuk, borsozzuk, beletesszük a felkockázott almát, és annyit tejfölt és zs
Ugrás a lap tetejére >>