Vajon pároljuk meg az apróra vágott hagymát, adjuk hozzá a gombát és az árpát. Engedjük fel a húslevessel, és f?zzük puhára. Merjük tányérokra, és szórjuk meg parmezánnal
Az árpát f?zzük 20 percen keresztül b?, sós vízben. Sz?rjük le, és f?zzük tovább a kókusztejben. A halpasztát keverjük össze a vízzel, és adjuk az árpához. Tegyük hozzá a
A padlizsánokat villával megböködjük, bekenjük olajjal, majd süt?ben puhára sütjük ?ket. Ezután meghámozzuk, kimagozzuk ?ket. Közben a fokhagymát olajban megpirítjuk, maj
A babot beáztatjuk, a felaprózott hagymát pedig a babérral ízesített olajban megpirítjuk, majd beletesszük a babot. Felöntjük a levessel, majd két óra f?zés után a babot
A hagymát és a paprikát pároljuk puhára az olajon 3 perc alatt. Adjuk hozzá a babot, a kolbászt, a paradicsomot és forraljuk fel. Fedjük le és alacsony h?fokon f?zzük 10
A tésztát összetörjük, majd puhára f?zzük. Eközben a szalonnát felkockázzuk, egy serpeny?be tesszük, és a zsírját kiolvasztjuk. Ezután hozzáadjuk a felaprózott vöröshagym
A lecsókolbászt karikára vágom, felteszem pörköltnek. Ebbe teszem a savanyúkáposztát, megf?zöm. Amíg f?, addig a tojásból meg a lisztb?l nokedlit szaggatok. Ha megf?tt a
Csipetnyi sóval keverd ki a tojások sárgáját, majd a lisztet és a tejet felváltva add hozzá. A tojásfehérjéket verd habbá, majd az el?z?ekhez forgasd.
A serpeny?ben forr
Ugrás a lap tetejére >>