A padlizsánt kockázzuk fel, a százzellert vágjuk apróra. A hagymát kockázzuk fel, magozzuk ki a paprikát, és vágjuk szintén kockára. A paradicsomok héját húzzuk le, magoz
Hagymát vágjuk finomra, a fokhagymát zúzzuk össze. Öntsünk egy kevés olajat egy serpeny?be, tegyük bele a darált húst, és pirítsuk ropogósra. A húst a hagymával és fokhag
A darát beáztatjuk. A szalonnát feldaraboljuk. A hagymát felaprítjuk, majd a szalonnával megsütjük. Ezután a darával együtt összekeverjük a rizskásával.
Sz?l?levélbe cso
A cserépedényt 30 percig áztatjuk. A burgonya héját levágjuk, majd 4 részre vágjuk. A paprikát szeletekre, a hagymát karikákra vágjuk, a paradicsomot feldaraboljuk. A bur
A megtisztított csirkemájról távolítsd el az inakat,és vágd falatka nagyságúra.Egy nagy lábosban olvaszd fel a vajat,majd 5 perc alatt párold meg benne a mogyoróhagymákat
A feketegyökerek küls? részét lekaparjuk, hogy fehér legyen, majd a liszttel elkevert egy liter vízbe mártjuk. Ezután négy liter vízhez keverjük az ecetet, és ebben f?zzü
A felszeletelt hagymát olajon 15-20 percet pároljuk, sózzuk, borsozzuk, a parajt pedig lefedve néhány percig f?zzük és feldaraboljuk. A fokhagymával egy 4 literes jénait
A patisszont hosszú, közepes csíkokra vágjuk, majd sós vízben megf?zzük. Olajban megpirított morzsába forgatjuk, tepsibe vagy t?zálló tálba rakjuk. A tejfölt a tojással é
Ugrás a lap tetejére >>