» 60 deka nagy szemű fejtett bab » 2 pár debreceni kolbász » 6 dkg füstölt szalonaa » 10 dkg vöröshagyma » 1/2 dkg pirospaprika » 10 dkg zöldpaprika » 5 dkg paradicsom » só
A felkockázott szalonnazsírját kiolvasztjuk, majd ezen megpirítjuk a felaprózott hagymát. A paprikát és a sót rászórjuk, majd hozzáadjuk a babot, felöntjük kevés vízzel, és így pároljuk. Eközben felkarikázzuk a debrecenit, a paradicsomot és a paprikát. Az egészet a babhoz adjuk, majd mindent puhára párolunk. Végül petrezselymes krumplit kínálhatunk hozzá.
info Az oldalon történő látogatása során cookie-kat (“sütiket”) használunk. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól, de nem tárolnak személyes információkat. Az oldal használatával elfogadja a cookie-k használatát.Elfogadom