» 4 nagy édesburgonya, megsikálva » 2 nagy póréhagyma, megmosva, karikára vágva » 12 dkg goronzola sajt, felszeletelve » 2 evőkanál olívaolaj » só, őrölt fekete bors
5-ös fokozaton melegítsük elő a sütőt. Az édesburgonyát dörzsöljük be az egy evőkanál olívaolajjal. Sózzuk és süssük puhára tepsibe. Közben a hagymakarikákat tegyük egy felforrósított serpenyőbe a maradék olajjal. 3-4 perc alatt pirítsuk barnára. Hosszában vágjuk ketté a burgonyákat, és tegyük úgy vissza őket, hogy a vágott felük legyen fölfelé. A hagymakarikákat fűszerezzük és tegyük rá a krumplira. Forró grillsütőben 2-3 perc alatt olvasszuk a sajtszeleteket a burgonya tetejére. Azonnal tálaljuk.
info Az oldalon történő látogatása során cookie-kat (“sütiket”) használunk. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól, de nem tárolnak személyes információkat. Az oldal használatával elfogadja a cookie-k használatát.Elfogadom