F?zzük meg héjában a krumplit, és ezután tisztítsuk meg, majd törjük le. amíg még meleg, keverjük össze a liszttel, és egy kevés sóval. Nyújtsuk ki kb. 1 cm vastagra és d
A vöröshagymát vágjuk apróra, és futtassuk meg a mustárral, a kardamommal, a köménnyel, és a curryvel. Adjuk hozzá a padlizsánt, a kockára vágott burgonyát, a paradicsomp
A burgonya héját levágjuk, megreszeljük, majd összedolgozzuk a tojással és a liszttel. F?szerekkel és összetört fokhagymával ízesítjük, majd belekeverjük a finomra darált
A hagymákat felszeleteljük, olajon megfuttatjuk, majd félretesszük. Közben a felkockázott burgonyát beáztatjuk, majd a vörösborban a hagymákkal megf?zzük. Amint a bor elf
A krumplit pucoljuk meg, folyó víz alatt öblítsük át és reszeljük le. Ízlés szerint sóval és borssal f?szerezzük. Hevítsük fel a mogyoró-olajat és kanalazzuk bele egyenle
A burgonyát megreszeljük, hozzáadjuk a felvert tojást, az ételízesít?t, borsot, tejet és a felaprított zellerzöldet. A szalonnát felkockázzuk, kisütjük a zsírját, rátessz
A tésztát készre f?zzük, majd lesz?rjük. Eközben a tejszínt is f?zni kezdjük, amint felforrt, hozzákeverjük a f?szernövényeket, a paprikát, a petrezselymet, a felaprózott
A padlizsánt kockázzuk fel, a százzellert vágjuk apróra. A hagymát kockázzuk fel, magozzuk ki a paprikát, és vágjuk szintén kockára. A paradicsomok héját húzzuk le, magoz
Ugrás a lap tetejére >>