A krumplit héjában megf?zzük, majd meghámozzuk, és kettévágjuk. Az aljából levágunk egy darabot, hogy a kiolajzott tepsibe megálljon, majd közepét kivájjuk, és az aljával
A patisszont meghámozzuk (ha nagy, kikaparjuk a magjait), és szeletekre vágjuk, majd sóval ízesítjük. A burgonyát és a paradicsomot felkarikázzuk, a zöldpaprikát szeletek
A császárhúst felkockázzuk, majd megpirítjuk. Ezután hozzáadjuk a karikára vágott hagymát, borsozzuk, szerecsendióval ízesítjük. Így pároljuk, majd 10 perc után beleszór
Melegítsük el? a süt?t 180 fokra. Vágjuk apróra a hagymát, a cukkinit pucoljuk meg, és vágjuk karikára. Pároljuk meg a hagymát egy kevés olajon, adjuk hozzá a cukkinit, é
A tésztát megpirítjuk zsírban, majd hozzáadjuk a felaprózott hagymát, sózzuk, paprikázzuk. Eközben a krumplit megpucoljuk és felkockázzuk. Ezt is hozzáadjuk, majd felöntj
A szalonnát felkockázzuk, megsütjük, majd hozzáadjuk a felaprózott hagymát, a pirospaprikát és a felkarikázott krumplit. Így f?zzük, majd ha már majdnem teljesen puha mi
A krumplikat héjában megf?zzük, majd megpucoljuk és elfelezzük ?ket. A közepüket kikaparjuk, majd a pépesre összevagdalt pörkölttel megtöltjük. Ezután jénaiba tesszük ?ke
Az olajat felhevítjük, megpároljuk rajta a felaprított hagymát, majd hozzákeverjük a húst, és állandó keverés mellett addig pirítjuk amíg kifehéredik. Levesszük a kályhár
Ugrás a lap tetejére >>