A
lisztet gyúrjuk össze 3
tojással, 2
tojássárgájával, egy kis
spenótlével, majd képezzünk belőle cipót és hagyjuk állni.
Az összevágott
hagymát süssük meg az
olívaolajon, majd dolgozzuk hozzá a felszeletelt
articsókát, a feldarabolt húst, a karikára vágott répát, a felaprított
fokhagymát és locsoljuk meg a borral. Ezután adjunk hozzá 2 deci
olívaolajat és takarékon pároljuk negyed órán át.
2 deci
olívaolajba tegyük a felkockázott
köményt és letakarva pároljuk benne puhára, majd keverjük hozzá a szardellát.
A tésztát nyújtsuk ki, képezzünk belőle 5 centis négyzetet, kanalazzuk bele az édes
kömény keveréket, göngyöljük fel és
sós
vízben 10 perc alatt pároljuk meg, majd szűrjük le.
Szedjük a raviolit tányérokra, kanalazzuk mellé a
articsókás keveréket, hintsük meg reszelt
sajttal és díszítsük
kakukkfűvel.
Szerző:
Ízletes receptek Hozzáadom a kedvenc receptjeimhez >>