A felaprított hagymákat olajon megpirítjuk, majd hozzáadjuk a felszeletelt gombát és a citromlevet. Kb. 10 perc elteltével sózzuk, borsozzuk, hozzáadjuk a petrezselymet.
A tésztát készre főzzük, majd leszűrjük, és összekeverjük a pestoval és az olívaolajjal. Eközben a felaprózott hagymát és az összepréselt fokhagymát olajon megpirítjuk, m
A tésztát olajos, vajas vízben készre főzzük, majd leszűrjük. Eközben a felaprózott hagymát olajon megpirítjuk, majd hozzáadjuk az összepréselt fokhagymát, a bort, a babé
A tésztát olajos, vajas vízben megfőzzük, majd leszűrjük. Eközben az összepréselt fokhagymát olajon megfonnyasztjuk, majd hozzáadjuk a felszeletelt gombát és a felaprítot
Olívaolajon pirítsuk meg a rizst, adjuk hozzá a figatellit, a paradicsomot, vizet és a zsályalevelet. Kis lángon főzzük puhára.
Előkészület: 10 perc.
Főzési idő: 30 per
190°C-ra melegítsük elő a sütőt.Gázsütő esetén 5-ös fokozat. A paradicsomot rakjuk tepsibe és 2 evőkanál olívaolajjal locsoljuk meg. Sózzuk- borsozzuk, majd 10-15 percig
A burgonya héját levágjuk, felkarikázzuk, majd egy részét tepsibe tesszük. Rárakjuk a felcsíkozott sonkát, majd újra burgonya következik. A tejszínhez hozzáadjuk a tejet,
A krumplikat megmossuk, majd alufóliával becsomagoljuk őket egyesével, és egy tepsibe téve kb. 40 percig sütjük. Eközben a tejfölt egy tálba tesszük, a vöröshagymát megpu
Ugrás a lap tetejére >>