Vajon futtassuk meg az apróra vágott hagymát, adjuk hozzá a többi hozzávalót, és f?zzük készre. Parmezánnal megszórva tálaljuk.
El?készület: 10 perc.
F?zési id?: 30 per
Egy turmixgépbe tesszük a bazsalikomot, a feny?magot, a fokhagymát, a citromlevet, a levest, az olajat és a parmezánt, és az egészet összeturmixoljuk. Sózzuk, borsozzuk,
Keményre f?zünk öt tojást, amjd megtisztítjuk és ledaráljuk az el?z?leg tejbe áztatott zsemlével együt. Megtisztítjuk és apróra vágjuk a gombát, és ugyanezt megteszzük a
A burgonyát megmossuk, leszárítjuk, és lisztbe hempergetjük. A tojást felverjük, hozzáadjuk a sört, a sót, borsot és gyömbért, majd annyi lisztet, hogy s?r? palacsintatés
A babot sós vízben 10-12 percet f?zzük, majd lesz?rjük. A zsemlét kevés vízbe áztatjuk, a tojást felverjük, egy hagymát felaprózunk. Egy tálban összekeverjük a húsokat, a
A felkockázott szalonnát és a felszeletelt hagymát a vajon megpirítjuk, majd hozzáadjuk a babot, a felkarikázott répát, a felkockázott krumplit és a felaprózott zsályát.
A felkockázott szalonna zsírját kiolvasztjuk, majd megpirítjuk rajta a felaprózott hagymát. Ezután hozzáadjuk a babot, a csombort és 1,5 deci vizet. Kb. 20-30 percig f?zz
A tésztát készre f?zzük, majd lesz?rjük. Eközben a citrom héját lereszeljük, húsát pedig feldaraboljuk. Egy lábosba tesszük a citromot, majd felöntjük a tejszínnel és a v
Ugrás a lap tetejére >>