A tésztát sós, fokhagymás vízben megf?zzük, majd lesz?rjük. Eközben 5 deka vajat megolvasztunk, megpirítjuk benne a feldarabolt újhagymát, majd hozzáadjuk a gombát. Negy
A burgonyát apróra vágjuk, majd 2 dkg forró vajon, fed? alatt készre pároljuk. 5 dkg vajat felforrósítunk, hozzáadjuk a lisztet és a forró tejet, majd állandó keverés mel
A burgonyát héjában megf?zzük. A sonkát felaprítjuk, hozzákeverjük a reszelt sajtot és borssal ízesítjük. A megf?tt burgonyákat meghámozuk, az egyik oldalukat kicsit bevá
A búzát egy éjszakára beáztatjuk, majd másnap sós vízben megf?zzük. A felét ledaráljuk, majd egy tálban elkeverjük a kukoricaliszttel, a tojással, a medvehagymával és az
A laskagombát az olívaolajban megpirítjuk, sózzuk, borsozzuk. Egy tálban összekeverünk 5 ek. olívaolajat, 3 ek. citromlevet, 1 tk. cukrot, a sót, borsot, a metél?hagymát
Melegítsük el? a süt?t 180 fokra. Vágjuk apróra a hagymát, a burgonyát pucoljuk meg, és vágjuk karikára. Pároljuk meg a hagymát egy kevés olajon. A tojásokat keverjük el
A burgonyát meghámozzuk, és lereszeljük. Kevés liszttel összekeverjük, sózzuk, borsozzuk, és zúzott fokhagymával ízesítjük. Hozzáadjuk a tojást és a felaprított tepert?t.
A felszeletelt hagymát két kanál vajon megpároljuk, sózzuk, borsozzuk, a kakukkf?vel ízesítjük. Ezután négy kisebb jénaiba elosztjuk, a tejszínnel meglocsoljuk. A reszelt
Ugrás a lap tetejére >>