A póréhagyma fehér részét karikázzuk fel, majd tegyük forrásban lév? sós vízbe, és f?zzük 20 percig. Süssük meg a bacont egy serpeny?be, adjuk hozzá az apróra vágott vörö
A megtisztított endíviát pároljuk meg citromos-sós vízben 10 perc alatt, majd jól csöpögtessük le.
A besamelmártást jól dolgozzuk össze a tojássárgájával.
Az endíviákat
A meghámozott, felkarikázott krumplit 5 percig sós vízben blansírozzuk, majd egy kivajazott jénaiba tesszük. A felaprózott hagymát és fokhagymát olajon megfuttatjuk, majd
A felkarikázott cukkinit besózzuk, majd leitatjuk róla a nedvességet. A felkockázott sonkát összekeverjük a felaprózott hagymával, a liszttel, a tojással és a cukkinivel.
Aprítsd fel a vöröshagymát és süsd üvegesre az olajon. A cikkekre vágott paradicsomot, paprikát és a felkarikázott cukkinit dobd bele. Párold puhára mint a szokásos lecsó
A krumplit meghámozzuk, megmossuk, felkockázzuk, majd kevés vízben addig pároljuk, amíg puha nem lesz. Eközben a tojásokat keményre f?zzük, és ezeket is felkockázzuk. A v
A tojásokat szétválasztjuk, majd a sárgáját a cukor felével, a vajjal, és a citromhéjjal összekeverjük. Felváltva hozzáadjuk a darát és a tejet, majd a mazsolát. Fél órát
A cukkinit szeletekre vágjuk, a paradicsomokat elnegyedeljük, a debrecenit karikákra vágjuk. A szurokf? megtisztított leveleit felaprózzuk (1-2-t félreteszünk). A felap
Ugrás a lap tetejére >>