» 6 szelet hotdogkolbász » 400 g cannellini bab konzerv » 400 g paradicsom konzerv » 1 kimagozott, vékony szeletekre vágott, sárga » kaliforniai paprika » 1 vékony szeletekre vágott hagyma » 2 evőkanál összetépkedett bazsalikom » 1 evőkanál extraszűz olívaolaj » só és frissen őrölt fekete bors » ropogós kenyér a tálaláshoz
A hagymát és a paprikát pároljuk puhára az olajon 3 perc alatt. Adjuk hozzá a babot, a kolbászt, a paradicsomot és forraljuk fel. Fedjük le és alacsony hőfokon főzzük 10 percig. Keverjük bele a bazsalikomleveleket, sózzuk, borsozzuk. Tegyük tányérokra és ropogós kenyérrel tálaljuk.
Elkészítési idő 23 perc.
Nehézségi fok 1.
info Az oldalon történő látogatása során cookie-kat (“sütiket”) használunk. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól, de nem tárolnak személyes információkat. Az oldal használatával elfogadja a cookie-k használatát.Elfogadom