» 300 g előfőzött hántolt árpa » 2 szűk csésze kókusztej » 2 tk. halpaszta » 1 csésze víz » 2 ek. tárkony » 240 g tarisznyarákhús » só, bors
Az árpát főzzük 20 percen keresztül bő, sós vízben. Szűrjük le, és főzzük tovább a kókusztejben. A halpasztát keverjük össze a vízzel, és adjuk az árpához. Tegyük hozzá az apróra vágott tárkonyt, és főzzük még 5 percig. A főzés vége előtt 5 perccel tegyük hozzá a rákokat, majd sózzuk és borsozzuk.
Előkészület: 15 perc.
Főzési idő: 30 perc.
info Az oldalon történő látogatása során cookie-kat (“sütiket”) használunk. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól, de nem tárolnak személyes információkat. Az oldal használatával elfogadja a cookie-k használatát.Elfogadom