zellergumót megpucoljuk, feldaraboljuk és forró
vízben megfőzzük. Ha kész, szűrőn átpasszírozzuk.
rizst félkészre főzzük, vörös
hagymát finomra aprózzuk. Olajat hevítünk a bog
rácsban, megdinszteljük a
hagymát, majd külön edénybe öntjük, hozzáadjuk a félig főtt
rizst, belekeverjük a darált húst, ráütjük a
tojást, és összekeverjük őket. Sóval,
borssal,
majoránnával ízesítjük.
paprikák te
tejét levágjuk, magházát kiszedjük. Ebbe kanalazzuk a tölteléket és mártást készítünk.
Paradicsomszószt a bog
rácsba öntjük, hozzáadjuk a pépesített
zellergumót, és felmelegítjük. Ekkor beletesszük a
paprikákat, és addig főzzük, míg meg nem puhulnak.
Szerző:
Ízletes receptek Hozzáadom a kedvenc receptjeimhez >>